Så var 6:e frejaveckan slut. Och det är en liten förkänning inför sommarlovet som börjar på onsdag. Då ska vi ha en sommarbuffe innan vi får åka hem och vara hemma i 6 hela veckor!

Så min 6:e frejavecka:
*Svart; Har varit en jobbig vecka på alla sätt. Maten har varit jobbig att få ner, upptagen med att oroa sig för försäkringskassan om de nu godtar att intyget kommer lite senare (men min kontaktperson från Freja ringde till dom och sa som det var så jag hoppas att de har skrivit in det i datorn så inte jag ska "straffas" för det när allt kommer till kritan). Jag har känt mig nere och lite deppig i veckan faktiskt. Men det är väl så att efter regn kommer alltid solsken. Även om det är svårt att se det nu.
*Avslutning; Har varit flickornas avslutningsvecka den här veckan. så nu är vi tre stycken kvar till veckan och efter sommarn. så till midda i torsdags fick vi tacco kycklingpaj och till efterrätt fick vi frysta bär med vaniljvisp. och till deras avslutningsfika idag var det. . .
*. . .Munkar; Nerstoppade i olja och sedan insmorslade med 10 kg socker. och marzankräm i mitten. Svårt att ta till sig munken och jag satt bara och kännde hur den satte sig på rumpan och magen.
*Aktivitetsgrupp; En av tjejernas avslutningsförslag. Så vi var till "Böleholmarna". Fråga mig inte vart dte låg men vi körde söderut iallafall. 

Så nu har jag beställt en ipod från siba och hoppas att den ska komma till veckan och tittar på sjukan. Så himla roligt.

Chilivippen 

så var det helg igen.

en liten reflektion från veckan:
*Less; Så himla less på allt den här veckan. Jag är less (eller snarare arg och frustrerad) på psykiatrin här hemma i Sundsvall. Dom vägrar att skriva ett nytt sjukintyg åt mig och det knäcker dom ut sig efter fem hela veckor! Och nu har försäkringskassan skickat ut ett brev om att de saknar sjukintyg. Varför ska jag behöva straffas för nånting som jag vet att jag är beättigad till? Något som jag vet att jag skulle kunna få om de bara kunde arbeta i högre tempo än snigel-fart på Unga Vuxna! Ibland tror jag att de väljer att ge igen för allt jag och min familj har "ställt till med". 
   Sen är jag så less på maten. Det är mat konstant. Och är det inte mat så är det fika. Och när jag sen kommer hem så  allt jag vill planera ska kretsa kring mina mat tider. Just nu så känner jag mig inlåst i allt.
   En tredje anledning är medicinen. Jag är less på att alltid behöva dessa piller. (Så kom jag på att jag måste ta mitt kvälls piller) Känner mig låst med dom oxå. För av dom blir jag lite dåsig, så om jag skulle vilja vara ute länge en natt med mina vänner på krogen så blir jag för trött för att orka vara uppe längre. Sen så känner jag mig psykiskt redo att trappa ner med dom. För jag blir ju mindre deppig av dom och då är det svårare att veta när jag känner mig nerstämd så att jag kan prata om det istället.
*Utflykt; Veckans höjdpunkt. Var vid skuleberget (skuleskogen: andra sidan vägen ner mot havet) och gick högakusten leden upp mot "slottdalsskrevan": där berget en gång i tiden har delat på sig. och det var där de först tänkte spela in "Ronja Rövardotter" rätt så häftigt faktiskt. Personalen som gick med oss pratade om att det var c:a 1 mil vi gick. leden vi gick var lite ojämn. Ibland gick vi på stora rullstensåsar och ibland på Stora rötter som såg ut att vara tagna ur sagan om ringen eller nått. På vissa ställen gick leden i 90 graders vinkel rätt upp. Nästan i alla fall. men sen när vi kom fram till toppen var smärtan i bennen som bortblåsta.
*Ny tjej i gruppen; I måndags kom en ny tjej till huset. Jag måste säg att hon har kommit in bra i gruppen=). Det var ju första nya som kom sen jag kom. Så det var lite spänt och nervöst. jag satt på bildgruppen och bara tänkte på att hon var där i huset och ville bara springa ut och se vem hon var. Men det släppte så fort jag såg henne hur hon såg ut så fick vi lära känna henne sen.
*Limosin; I måndags när jag klivit av bussen på Vasaplan fick jag vänta lite på taxin. och då kommer det en bil infarandes och drar ner rutan och ropar mitt namn "Ja", sa jag. Och då var det limosin!!!!!!!!!!!! Jag var inte förberädd på det. det var inte det jag trodde att jag skulle få åka. För första gången i mitt liv. Riktigt lyxigi måste jag säga. det fans ingen minikylskåp eller så. men han tog mitt bagage på en gång och han höll uppe dörren och sen var det typ 10 meter fram till sätena framför! Så när jag satt där tänkte jag bara att "Njut av den här stunden, jag sitter i en LIMOSIN!!!!! "

Så många bra grejer har det oxå varit ändå trots att det negativa har skinit igenom det mesta. Men det absolut bästa var min limosin-tur och tvåa kommer utflyktsdagen.

så nu ska jag försöka ha en lung helg. jag orkar faktiskt inte göra så mycket. även fast jag vet att jag borde vara lite social med mina vänner så orkar jag verkligen inte. och jag måste bara få säga att mina vänner nu är de bästa. de har verkligen förstått att jag inte har orkat vara social de senaste veckorna och månaderna. och de finns fortfarande kvar vid min sida. det är verkligen inte något jag är van vid. att folk som har ett val har valt att fortsätta vara min vänn. Jag blir bara så himla lycklig när jag tänker på er allihop. och jag hoppas och tror att jag snart ska kunna hänga med i era svängar oxå. 
   Tack för att ni finns pussar och kramar till er alla.

Chilivippen